MakeMake AB:s integritetspolicy

Blandadeprylar.se ägs och drivs av MakeMake AB 556811-1958 som har personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas.

Våra kunders trygghet är viktigt för oss och därför sammanfattar vi hur vi hanterar dina personuppgifter. 

Vad sparas och varför

När du besöker vår sida sparas uppgifter om vilka produkter du besöker, det som läggs i kundvagnen och det du handlar.

Vid eventuell kontakt med oss sparas de lämnade personuppgifter och mailhistorik.

Vid en beställning sparar vi de uppgifter som lämnas till oss; namn, telefonnr, epostadress, kundnr, leveransadress, ip-adress och organisationsnr ( gäller företag & föreningar).

Vi vill förbättra våra kunders köpupplevelse och använder statistik för att förbättra vår sida och vårt utbud.

För de kunder som accepterat nyhetsbrev så används detta för att nå ut med information om nya produkter samt erbjudanden.

Vi lagrar även personuppgifterna för att kunna utreda eventuella reklamationer och frågor gällande köp som inkommer till vår kundtjnst.

Tid för lagring av personuppgifter

Data som är äldre än två år behandlas inte. 

Enligt bokföringslagen sparas personuppgifter i 7 år i detta ändamål.

Delning av personuppgifter

Tredjepartsleverantörer som behandlar personuppgifter för MakeMake ABs räkning, till exempel för att hantera kreditkort och betalningar, frakt och leveranser, distribuera e-post, göra analys, hantera produktreklam samt administrera vissa tjänster och funktioner. När vi använder tredjepartsleverantörer ingår vi alltid avtal som säkerställer att de fullföljer sina åtaganden vad gäller hantering av personuppgifter.

Överföring av personuppgifter kan också ske om vi säljer eller överlåter hela eller en del av vår verksamhet eller tillgångar eller i händelse av omorganisation, avknoppning av bolag, upplösning eller likvidation.

Dina rättigheter

På begäran kan du när som helst få ett udrag på den information vi har om dig. Du får även veta i vilket  syfte dina personuppgifter används.

Du kan begra korregereing av dina uppgifter. 

Du kan även begära att vi tar bort alla personuppgifter om dig. 

Vid något av ovanstående kan du kontakta: makemakeab@gmail.com

Drift & produktion:  Wikinggruppen